فدراسیون بینالمللی دیابت و سازمان بهداشت جهانی در سال ۱۹۹۱ و در پاسخ به رشد روزافزون دیابت در تمامی جوامع بشری، روز ۱۴ نوامبر مصادف با سالگرد تولد "فردریک بنتینگ" (که به همراه دستیارش چارلز بست توانست داروی انسولین را در سال ۱۹۲۲ کشف کند) را به نام روز جهانی دیابت نامگذاری کردند. هدف از نامگذاری چنین روزی افزایش آگاهی عمومی در ارتباط با علل، عوارض، پیشگیری و درمان این پدیده روزافزون است.
مجمع عمومی سازمان ملل در 20 دسامبر 2006 با تصویب قطعنامه برجسته و منحصر به فرد، دیابت را "یک بیماری مزمن و ناتوان کننده با هزینه های هنگفت“ معرفی کرد که خانوادهها، دولت ها و کل جهان با آن مواجه است. دیابت یک بیماری ناشى از اختلال در تولید و یا عملکرد انسولین در بدن است. انسولین هورمونی است که در لوزالمعده (پانکراس) تولید مىشود و سلولها را قادر مىسازد تا گلوکز را از خون بگیرد و براى تولید انرژى استفاده کنند.
برای اعلام تصویب روز جهانی دیابت از سوی سازمان ملل و نیز برای تأکید بر مبارزه برای پیشگیری از دیابت، استفاده از یک دایره به عنوان نشان «همه با هم برای دیابت»، تصویب شد. در تمام ِفرهنگ ها دایره، نشان زندگی و سلامتی است و معنی این نماد نیز این است که فشارهای سخت و شدید، نتیجه مثبت دارد. رنگ آبی، تجسم آسمان است که همه ملت ها را متحد می کند.
با تغییر سبک زندگی ناسالم شمار مبتلایان به بیماری دیابت روز به روز در حال افزایش است. تکسو در این راستا و با توجه به عوارض بلندمدتی که دیابت میتواند برای فرد مبتلا و خانوادهها ایجاد کند، اطلاعرسانی درباره این بیماری مزمن را مهم دانسته و با تولید محصولات سلامت محور در صدد ترویج شیوه زندگی سالم می کوشد.
شیرینی سلامتی با محصولات سلامت محور تکسو